Wie is Linda

Passie

Het is Linda’s passie om bezig zijn met mensen en muziek. Muziek maken is voor haar een middel om te uiten, te groeien. Er zit zoveel in een stem, een klank, een mens. Voor Linda is het elke keer weer een feestje om dat te gaan ontdekken met iemand die daar mee aan de slag wil gaan.

'' Muziek maken, in het bijzonder zingen, is communiceren. In eerste instantie met jezelf, daarna met andere muzikanten en/of je publiek. Als je hier bewust van wordt en je luistert goed naar jezelf, dan heb je goud in handen.''

Linda haalt alles uit de kast om dat voor elkaar te krijgen. Of je nu een professionele zangeres bent en een check-up nodig hebt, of dat je een ‘badkamer-zangeres’ bent en van 0 af aan wilt beginnen, of dat je iemand bent die stemproblemen ondervindt (bijv. vaak hees bij spreken of zingen), Linda staat voor je klaar. Of je van country houdt, of van grunten of chanten. Er wordt altijd aandacht besteedt aan je houding (niet alleen je lijf, maar ook je focus en je zangtechniek. Linda doet een stemanalyse, spijkert je bij met kennis van muziektheorie, maar gaat vooral aandacht besteden aan hetgeen wat jij wil. En als je (nog) niet weet wat jij wil, dan gaan Linda en jij daar samen achter komen. Het gaat om jouw pad, alles wordt gedaan om jou vooruit te helpen.

Zoals je leest ga je niet zomaar iets aan. Je zult (opnieuw) bewust worden van jezelf, je stem, en waar je mee bezig bent. Je zult beter naar jezelf gaan luisteren en ontdekken welke kant je op moet.

Linda's achtergrond

Linda is haar muzikale carrière begonnen met vioolles, de viool werd echter snel ingewisseld voor de piano. Later is ze daar gitaar bij gaan studeren. Uiteindelijk is ze bij Hella Hertogs terecht gekomen en heeft ze het zingen ontdekt. Van daaruit heeft ze meegedraaid in verschillende muziekprojecten als zangeres, begeleidster of organisator. Ook is ze zangeres in verschillende bands en projecten, waaronder Wish we were pink (Pink Floyd tribute band) en Lapa Loca (rhythm&roots band). Ze is afgestudeerd logopedist en tijdens haar opleiding heeft ze zich gespecialiseerd in zangtechniek en stemproblemen en is ze begonnen met het geven van zanglessen. Later studeerde ze ook nog aan de Rockacademie, waarna ze haar praktijk vervolgde en inmiddels heeft ze 8 jaar ervaring in een succesvolle zangcoachingpraktijk, waar klanten altijd een stukje wijzer over zichzelf weer de deur uitlopen en sommigen zelfs jaren blijven plakken.