Samen zingen

De voordelen van samen zingen

- wil jij leren van anderen?

- weet je even niet wat je in je individuele les wilt aanpakken?

- wil je op een andere manier inspiratie krijgen?

- wil je meer zang in je leven?

- mensen leren kennen met een gedeelde interesse in muziek?

- je leeft pas als je samen deelt!

Ik wil graag via deze weg benadrukken hoe belangrijk het is om SAMEN muziek te maken en verbinding vinden met anderen. En dat geldt voor ALLE LEEFTIJDEN! Beide locaties zijn fijne plekken om elkaar te ontmoeten, te verbinden en samen muziek te maken.
Door middel van zangclubjes (tot 12 jaar), duolessen en groepslessen. En wat levert het een boel op!

Voordelen

- Door iemand anders te zien en horen en daar feedback op te kunnen geven en daar over te kunnen praten in een groep creëert inzicht, motivatie en inspiratie.

- Ook het leuke van samen zingen, samen klinken, samen delen, schept vertrouwen, zelfvertrouwen, vreugde en het zet processen in gang die je in je eentje niet zou hebben.

- Een stok achter de deur met oefenen,

- De lessen zijn goedkoper.

- Je leert op een andere manier en voor de meesten geld ook: sneller. Ik kan zo nog even doorgaan...

Kun je dan niets leren van individuele lessen? Ja zeker wel, je volgt dan een persoonlijker traject, wat ook noodzakelijk is in de meeste gevallen. Vooral als je een bepaald doel voor ogen hebt. MIJN ADVIES is dat, als je er ook maar een beetje voor open staat, je zeker moet overwegen om duolessen en individuele lessen af te wisselen.

Mogelijkheden

- Bijv. de ene week een individuele les en de andere week een duo- of groepsles.

- Of het ene half jaar duolessen volgen en het andere half jaar individuele lessen volgen.

- Of een paar duolessen in het jaar plannen, zonder vaste regelmaat.- Met minimaal 3, maximaal 4 zangers een nummer instuderen en daarvoor een groepsles plannen

Dus voor de huidige leerlingen: Heb je altijd al eens een nummer meerstemmig willen uitproberen met anderen? Kijk in mijn rooster en plan dan via je account een paar duo- of groepslessen in op de tijden die daarvoor beschikbaar zijn! Weet je zo niet met wie je een duoles zou kunnen volgen? Dat is geen probleem. Geef het aan en ik ga voor je meezoeken.